Cadeau tips voorbereidend schrijven

10 cadeau tips speciaal voor kinderen in groep 2 en 3 ter voorbereiding en ondersteuning bij het leren schrijven. Want ook hier geldt; met plezier leer je meer!

Ik-leer-tekenen-boek; maak de leukste dieren met behulp van deze stappenplannen

Crayon rocks: ergonomische krijtjes die een goede pengreep stimuleren en waarmee je hele mooie lagen over elkaar kunt kleuren

Doolhoven-boek; heerlijke manier om te ontspannen én om te oefenen met je potlood sturen

Driekantige potloden; fijne potloden met een goede grip die met weinig druk al de prachtigste kleuren gevenDessineo; leren tekenen met deze speciale projector en daarna alles prachtig inkleuren

Waterkleurblok; oefen het schilderen met een penseel en water en kijk wat er tevoorschijn komt

LCD tekentablet; letters, cijfers, vormen en patronen (na)tekenen, met een druk op de knop een nieuwe kans

Van-stip-naar-stip-boek; oefenen met tellen en je potlood heel precies sturen

Sjablonen; sjablonen om te oefenen met één hand te tekenen en met de andere hand het sjabloon vast te houden


N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.