10 cadeautjes voor tieners

Bewegen draagt bij een aan gezond lichaam, een goede weerstand, een gezond gewicht, betere slaap en een gezellig humeur.
Kan jouw tiener wel wat meer beweging gebruiken en wil je hem of haar verrassen met een origineel cadeau dat bewegen stimuleert? Kijk dan hier voor inspiratie!

Tafeltennistafel, met 2 verschillende spellen; tafeltennis en volleybal. Kleine waarschuwing ;-) , hier kun je erg fanatiek van worden!

Jongleerfrisbee, nieuw en erg veelzijdig en uitdagend om mee te spelen

Swingbal; altijd kunnen tennissen ook als er niemand anders beschikbaar is, ook fijn om wat stress er uit te spelen

Senseball, klein en uitdagend én daardoor ook ideaal voor binnen

Weerstandsbanden, kleine sportelastieken maar meest veelzijdige fitnessapparaat dat er bestaat, heerlijk om tussen het huiswerk of gamen even uit te rekken

Yogabal, niet alleen om op te zitten i.p.v. hangen ;-) maar ook voor oefeningen tussendoor

Roundball, zowel leuk in je eentje als met meerdere spelers

Plankpad, het beste uit 2 tienerwerelden, gamen én bewegen

Boksbal, heerlijk alle frustratie er uit boksen

Balanstrainer, lijkt op een soort mini fitness trampoline maar is nog veelzijdiger; springen, balans trainen én spierkracht verbeteren

N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.