Beste bezoeker, op dit moment zijn we druk bezig het portaal in te richten.
1 Augustus gaat het portaal live.
Op dit moment is Beweegwereld alleen nog gericht op het behandelen van kinderen. Het portaal wordt echter zo gebouwd om in de toekomst uitgebreid te kunnen worden voor gebruik door verschillende doelgroepen als baby's, tieners, volwassenen en ouderen.

Er is een grote datebase met 360 oefeningen speciaal voor kinderen. De oefeningen zijn in hoofdcategorieën verdeeld en een aantal daarvan hebben nog 2 of 3 subcategorieën. Dat maakt het vinden van de oefening die je nodig hebt zo makkelijk mogelijk. Dit zijn de categorieën:  basismotoriek, evenwicht, grove motoriek; enkelvoudig, complex ,handvaardigheid; tweehandig, eenhandig, balvaardigheid; tweehandig, eenhandig, schrijfvaardigheid; voorbereidend schrijven, schrijven, ruimtelijke oriëntatie; lichaamsoriëntatie, ruimte, platte vlak, ontspanning, sensorische informatieverwerking

Momenteel zijn we druk bezig om het portaal van Beweegwereld in te richten. Zodra het portaal goed functioneert komt het portaal online. Er zullen in de loop van het jaar updates komen met nieuwe oefeningen en beweegdiploma's. Later volgen dan oefeningen en extra's voor nieuwe doelgroepen. 

Ja dat is mogelijk. U krijgt hiervoor dan een aparte factuur en zodra deze is voldaan worden de extra functies geactiveerd.

Nee, het portaal is een webapplicatie en vereist geen installatie. Echter is het wel mogelijk om op een tablet of telefoon via de webbrowser een snelkoppeling te maken zodat het op uw scherm als 'APP' staat en u een snelle toegang heeft.

Ja, dat is zelfs de reden van het ontstaan van het portaal geweest. Iets ontwerpen dat ouders/verzorgers de mogelijkheid biedt om op veilige en eenvoudige manier met de therapeut van hun kind te kunnen communiceren. Inloggen gaat via een eenmalige link naar het e-mailadres van de ouder(s)/verzorger(s) en daarna met een zelf gekozen wachtwoord.

Ja, dat kan. Bij pakket Extra en pakket Compleet bestaat er de mogelijkheid tot het toevoegen van je eigen oefeningen in JPG of MP4 max 10 mb. 

Ja dat kan. Nadat je de oefening geselecteerd hebt zie je dat de beginhouding, uitvoering en een eventuele variatie al ingevuld staan maar deze zijn eenvoudig aan te passen. Daarnaast kun je een beschrijving van de oefeningen, bijzonderheden en het aantal herhalingen invoeren. 

Via de chatfunctie kunnen ouders/verzorgers vragen stellen over de oefeningen of de behandeling en kan de therapeut op een moment reageren dat dit niet stoort tijdens de behandelingen. Extra handig voor therapeuten die op scholen werken waar ouders niet bij elke behandeling aanwezig kunnen zijn.

Deze functie is beschikbaar vanaf het pakket Extra. Het vieren van succes is een belangrijk onderdeel van de behandeling en houdt kinderen betrokken en gemotiveerd. Door kinderen die een nieuwe vaardigheid geleerd hebben een diploma uit te reiken met daarop de behaalde vaardigheid maak je vooruitgang zichtbaar. Het diploma kan door de therapeut worden geselecteerd in het dossier waarna deze automatisch met het logo van de praktijk, de datum en de naam van het kind kan worden geprint. De vrolijke diploma’s zijn zo ontworpen dat ze nog kunnen worden ingekleurd.

Maak eenvoudig een dossier aan per kind en kies voortaan met 1 klik de huiswerkoefeningen passend bij de behandeling. Het selecteren van de oefeningen uit een grote database is overzichtelijk en de tekst is waar nodig eenvoudig aan te passen met bijvoorbeeld het aantal herhalingen per oefening en/of extra informatie/aandachtspunten over de behandeling. In het dossier staat overzichtelijk vermeld welke oefeningen er zijn meegegeven als huiswerk en de ouders/verzorgers krijgen automatisch een email dat er nieuwe oefeningen klaar staan. De ouder/verzorger opent het beveiligde portaal en krijgt toegang tot de informatie en oefeningen die middels aansprekende animaties worden afgespeeld. Het kind kan de oefening kiezen die het wil oefenen, de animatie bekijken en de oefening uitvoeren. Dat houdt het kind en ouders gemotiveerd en betrokken bij het leerproces. Tevens kunnen ouders, kinderen en therapeuten elkaar berichten, afbeeldingen en video's sturen via een Chat functie.