Valentijnskaarten

Hoewel ik weinig heb met de hype rondom Valentijn … vind ik elke reden om het schrijven te stimuleren een goede reden! :-) Daarom maakte ik deze gratis te downloaden valentijnskaarten om met de kinderen in je praktijk/klas/woonkamer aan de slag te gaan. 

Gebruik ze om de pendruk te oefenen tijdens het kleuren met deze superfijne potloden of arceer de letters met (schrijf)patronen of letters. 

En oefen het schrijven op de duidelijke liniatuur met de fantastische uitgumpennen waardoor je liefde altijd een goed leesbare boodschap krijgt. :-)

Heel veel plezier ermee en als je ze gebruikt op social media, vergeet dan niet om Beweegwereld te taggen!

Valentijnskaarten.pdf

N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.