Regenboogmat

Na het succes van de Beweegschrijfmat (klik hier als je daar meer over wil lezen) is er nu een nieuw ontwerp; de Regenboogmat. Deze heeft 6x6 vrolijk gekleurde cirkels om op te lopen, springen, hinkelen, tekenen en schrijven. Hierdoor kun je de mat inzetten voor heel veel verschillende doelen binnen een praktijk of school. Spelend en bewegend leren was nog nooit zo leuk en makkelijk! Tekenen en schrijven kan op de mat met zacht stoepkrijt , Kitpas krijtjes of Stabilo Woody's (we adviseren lichte kleuren). 

Er is bewust gekozen voor 6x6 cirkels zodat de mat gemakkelijk te combineren is met het gebruik van een kleurendobbelsteen of blanco dobbelsteen. Hiermee kun je veel  creatieve spellen en oefeningen bedenken gericht op o.a. schrijven, ruimtelijk inzicht, taal en rekenen. De mat is op de vloer te gebruiken, maar heeft tevens handige ringen om deze op te kunnen hangen. Speelsuggesties:

* Oefen het tekenen van geometrische vormen met gebruik van een dobbelsteen, met een spelletje drie op een rij of met een matrix. 

* Combineer het springen met het tellen, plus- en minsommen of de tafels. 

* Oefen het schrijven van schrijfpatronen, cijfers of letters. Er is plaats genoeg voor het hele alfabet en de cijfers!

* Oefen het maken van verbindingen door de mat te gebruiken als letterdiagram.

* Oefen de ruimtelijke oriëntatie door codes met richtings-pijlen te springen of door coördinaten te gebruiken.Bestellen:

De Regenboogmat is te bestellen voor de prijs van 75 euro excl. BTW (90,75 euro incl. BTW). Bestellen kan door een email te sturen naar: info@beweegwereld.nl met je bestelling, je naam, verzendadres, evt. afwijkende factuurgegevens en voor een bestelling uit België ook het btw-identificatienummer. Heb je vragen of suggesties dan horen we het ook graag per mail. 

Extra informatie:

* De mat is gemaakt van stevig PVC (en niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld tafelzeil) en 150 bij 150 cm groot.

* De mat wordt na betaling van de factuur binnen 1 week verzonden.

* In Nederland en België zijn er geen verzendkosten. 

* Je ontvangt per mail een PDF document met verschillende oefensuggesties om de Regenboogmat te gebruiken.  

* Gebruik alleen stoepkrijt, Kitpaskrijtjes of Stabilo Woody's om op de mat te schrijven. We adviseren lichte kleuren en zelf even te testen. 

* Maak de mat direct na gebruik eenvoudig schoon met warm water. Wrijf hem daarna direct goed droog met een Clean Dry droogdoek of Jemako Droogdoek om een gekleurde waas te voorkomen. 

* Gebruik alleen als het echt nodig is een sterk verdund sopje van een mild schoonmaakmiddel.

* Bij voorkeur alleen met sokken of gymschoenen op de mat springen.

* Bewaar de mat opgerold om kreukels zo veel mogelijk te voorkomen. 

* Beweegwereld is niet verantwoordelijk voor schade aan de mat door het gebruik.

N.B. Deze blogpost is niet gesponsord maar geschreven uit enthousiasme en ter inspiratie. Soms staan er links in naar handige artikelen die te koop zijn bij een webshop. Dit kunnen gewone links zijn maar ook zogenaamde affiliate links die werken met Cost per sale (CPS). Er wordt aan Beweegwereld een kleine vergoeding betaald als de klant een artikel koopt via de link in dit blog.

 Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van Beweegwereld. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopiëren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook. Het is wel toegestaan om links naar artikelen op deze website te publiceren met bronvermelding.